in

Verstappen’s tirade over de radio in GP Hongarije

Max Verstappen was tijdens de Grand Prix van Hongarije allesbehalve kalm over de boordradio. De Nederlander foeterde wat af en was woedend op Red Bull vanwege de mislukte strategie. Zijn race-engineer, Gianpiero Lambiase, moest het flink ontgelden en ook achteraf was Verstappen behoorlijk kritisch op zijn team.

De debriefing bij Red Bull Racing zal na de Grand Prix van Hongarije hoogstwaarschijnlijk geen gezellige meeting zijn geweest. Verstappen, Lambiase, Horner en Marko zullen stevige gesprekken gevoerd hebben over de race, de strategie en de status van de RB20. De auto was begin van dit seizoen verreweg het snelste, maar McLaren heeft Red Bull ingehaald en Mercedes lijkt het gat bijna gedicht te hebben.

Aankomend weekend staat de Grand Prix van België alweer voor de deur, laten we hopen dat de gemoederen binnen Red Bull dan bedaard zijn. Hieronder kun je de tirade van Verstappen tijdens de GP van Honagrije nog eens beluisteren. Overigens is de boordradio van Norris ook de moeite waard om te beluisteren.

Video: Verstappen’s tirade over de radio in GP Hongarije

auteur avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Voorbereid op Vakantie met een leaseauto

Voorbereid op Vakantie met een leaseauto

2025 Ford Mustang GTD voluit over Goodwood Hillclimb

2025 Ford Mustang GTD voluit over Goodwood Hillclimb