in

Jay Leno’s Garage – 1931 Duesenberg Model J Town Car

Bij Jay Leno’s Garage zien we altijd bijzondere auto’s die in geen enkele andere autoshow getest worden. In deze aflevering van Jay Leno’s Garage zien we de Duesenberg Model J Town Car uit 1931.

Deze Duesenberg heeft een bijzonder verhaal, hij werd begin jaren ’30 door de originele eigenaar in een parkeergarage gestald en kwijnde vervolgens 70 jaar lang weg in de garage in Manhattan. Tot 2005 bleef de Duesenberg Model J Town Car van de originele eigenaar en was hij in originele staat, sterker nog hij had amper gereden in 70 jaar tijd. In 2005 kwam de auto’s op Jay Leno’s pad en besloot Jay de auto te kopen en te laten restaureren.

In deze video verteld Jay het verhaal van deze prachtige Duesenberg Model J Town Car en zien we hoe de restauratie in zijn werk ging, uiteraard eindigt de video met ritje op de wegen van Los Angeles.

Video: 1931 Duesenberg Model J Town Car

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

F1 1994 – Jos Verstappen pakt 3e plaats Belgie

F1 1994 – Jos Verstappen pakt 3e plaats Belgie

F1 2012 - Grosjean geschorst vanwege crash Spa-Francorchamps

F1 2012 – Grosjean geschorst vanwege crash Spa-Francorchamps