in

Lamborghini Aventador Review

Wat zou je doen als je 48 uur had met een Lamborghini Aventador? Jethro Bovingdon, de Europese correspondent van Car and Driver, neemt de exotische supercar mee door het Verenigd Koninkrijk om te zien of de Lamborghini Aventador trouw blijft aan de Lamborghini supercar afstamming.

De prestaties op papier zijn enorm, 0-100 in 2,9 seconden, topsnelheid van 370 km/h en een V12 met 700 pk gekoppeld aan een 7-traps versnellingsbak. Met zijn bloedrode kleur en indrukwekkende prestaties vraag je je af waarom sommige mensen zeggen dat de Aventador een softe Lamborghini is? Er is natuurlijk een verschil tussen soft en comfortabel, hedendaagse supercars zijn niet meer zo slopend als vroeger.

Car and Driver gaat uitzoeken of de Avantador echt te soft is of dat het gewoon een comfortabele supercar is. Wil je meer zien van de Lamborghini Aventador, bekijk dan zeker de reviews van Top Gear en Fifth Gear.

Video: Lamborghini Aventador Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mazda MX-5 maakt een bizarre save

900 pk Mazda MX-5 maakt een bizarre save

Gemballa MIG-U1

Gemballa MIG-U1