in

Best Driver’s Car 2012: Nissan GT-R Black Edition Hot Lap

De laatste auto in de Motor Trend Best Drivers Car Competition is de Nissan GT-R Black Edition. Jullie zijn onderhand misschien wel een beetje Nissan GT-R moe en dat is geheel terecht. De Nissan GT-R verslaat bijna alle auto’s in reviews, verbreekt records en is voor de concurrentie in dezelfde klasse eigenlijk onverslaanbaar. Voor de derde keer op rij doet de Nissan GT-R mee aan de Best Drivers Car Competition, ieder jaar kwam Nissan met een betere versie maar nooit wist de GT-R te winnen. Twee zilveren medailles, daar moet de GT-R het mee doen.

De nieuwste Nissan GT-R heeft een 3.8 liter motor met twee turbo’s, 545 pk en 463 nm koppel. Uiteraard heeft de Nissan ook een Dual Clutch Gearbox met 6 versnellingen en dankzij het briljante 4WD systeem is de acceleratie enorm.

Vorig jaar werd de Nissan GT-R nipt verslagen door de Ferrari 458 Italia, kan de verbeterde GT-R dit jaar wel op het hoogste treetje plaatsnemen? Coureur Randy Pobst jaagt hem over het circuit van Laguna Seca dus check snel de video hieronder voor zijn rondetijd en feedback van Randy.

Video: Nissan GT-R Black Edition Hot Lap

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Chevrolet Camaro ZL1 Hot Lap Laguna Seca

Best Driver’s Car 2012: Chevrolet Camaro ZL1 Hot Lap

World's Greatest Supercar Drag Race 2012

World’s Greatest Supercar Drag Race 2012