in

1.364 pk Nissan Skyline R34 GT-R op de rollenbank

Ebrahim Kanoo uit Bahrein ging een aantal weken geleden viral met een video van zijn ruim 2.000 pk sterke Toyota Supra. Ebrahim, wiens familiebedrijf al 60 jaar een grote speler is in de automotive branche van Bahrein, toont nu een video van zijn andere JDM legend op de rollenbank; een Nissan Skyline R34 GT-R.

De R34 is getuned door Kanoo Performance, een van de vele bedrijven van de familie Kanoo, en zoals we in deze video kunnen zien heeft de Nissan 1.364 pk aan de wielen. Om dit vermogen te bereiken heeft Ebrahim een billet aluminium RB26-motorblok laten producten in Australië, welke daarna is uitgerust met een Precision turbocharger en een Motec M150 ECU. De handgeschakelde zesbak is vervangen door een sequentiële bak van Pfitzner Performance.

Hoewel we Ebrahim Kanoo vooral kennen van dragracing, is deze R34 GT-R bedoeld voor straatgebruik. “l enjoy street setup, they are way more fun and less to maintain and way less money“, schrijft hij.

Video: 1.364 pk Nissan Skyline R34 GT-R op de rollenbank

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Ayrton Senna Racesimulator

Als Ayrton Senna een racesimulator zou hebben

BMW verliest wat onderdelen op de Nordschleife

BMW verliest remdelen en voorband op de Nordschleife