in

10% korting op een uitlaatsysteem van GB Customs

RVS-uitlaatsysteem

GB Customs levert, creëert en monteert hoge kwaliteit RVS uitlaatsystemen. Zo nodig op maat gemaakt. Niets is ons te gek. Enkele gerenommeerde merken waarmee wij werken zijn Capristo, Akrapovič, Milltek, Bull-X, Frequency Intelligent Exhaust en Armytrix.

U kunt met iedere auto bij ons terecht. Van Golf, Seat, Volvo tot aan de dikste BMW’s, Audi, Mercedes, Lamborghini, Porsche en Range Rovers. Meer weten? Bel 0546 – 793 570.

Meer beleving en performance

Een auto komt in het algemeen veel beter tot zijn recht met een aangepast uitlaatsysteem. Het geluid is vele malen dikker en vaak is er ook vermogenswinst doordat de uitlaatgassen een betere flow hebben. Er zijn diverse soorten aanpassingen die elk hun eigen effect hebben. Wij leggen het u kort uit.

Compleet nieuw uitlaatsysteem

De ultieme stap die u kunt maken is een compleet nieuw uitlaatsysteem van voor naar achteren. Hiermee pakken we alles aan voor u. Allereerst kijken we naar welk type einddemper u wilt hebben. Er kan gekozen worden uit vele highflow einddempers en RVS eindstukken met elk hun eigen uitstraling. Het is zelfs mogelijk om van een enkele einddemper naar dubbele einddempers te gaan.

De volgende stap is samen kijken naar de downpipe en katalysator. Wij adviseren eigenlijk ten alle tijden om een 200 cells racekatalysator te nemen. Een 200 cells racekatalysator zorgt voor een betere flow ten opzichte van een standaard katalysator doordat er ruimte is om uitlaatgassen door te laten. Er is dus minder tegendruk en dit resulteert daardoor ook in een vermogenstoename. Daarnaast kunnen we spelen met de diameter van de downpipe. Ook hier geldt, hoe groter de diameter, hoe beter de flow zal zijn.

Een laatste toevoeging kan de zogenaamde x pipe of h pipe zijn. Beide onderdelen zijn er voor gemaakt om het geluid van de auto te versterken. Een x-pipe zal er primair voor zorgen dat het geluid nog luider wordt, terwijl een h-pipe voor een diepere grom zorgt. Interesse? Bel 0546 – 793 570.

Klepgestuurde uitlaat: Cut out versus Bypass uitlaat

Cutout

Een klepgestuurde uitlaat is iets wat nog niet zo heel lang op de markt is. Dit prachtige systeem stelt de gebruiker in staat om controle uit te oefenen op het geluid wat uit de uitlaat komt. Met gesloten kleppen maakt u gebruik van het originele uitlaatsysteem en de bijbehorende demping. Wanneer u de kleppen open zet zullen de dempers omzeilt worden en zal de uitlaat een luider geluid geven.

Het verschil tussen een cut out en bypass is heel simpel. Middels een cut out zorgen wij er voor dat er een RVS buis voor de einddemper op de uitlaat wordt aangesloten. Door de plaatsing van de cut out worden de uitlaatgassen en het geluid al voor de einddemper naar buiten gebracht. Een cut out klinkt rauwer dan een bypass.

Een bypass is vergelijkbaar met een cut out, maar het is toch net wat anders. Met een bypass leggen we een RVS buis om de dempers heen en wordt na de demper weer aangesloten op het originele systeem. Hierdoor omzeil je wel de dempers, maar blijft de lengte van de uitlaat in takt. Een bypass staat bekend om het luide en diepe geluid. Meer weten? Bel 0546 – 793 570.

Betere sound

Voor een dikker geluid hoef je niet per se te kijken naar een volledig nieuw uitlaatsysteem. Het verwijderen van de midden- en/ of einddemper kan ook resulteren in het gewenste effect. Dit is een relatief kleine ingreep en dit heeft een positief effect op de kosten. Door de relatief lage kosten en het effect is deze aanpassing erg populair in Nederland.

TIJDELIJKE ACTIE!

Wij willen graag iedereen de kans geven om rond te rijden met een uitlaatsysteem van GB Customs. Daarom geven wij tijdelijk 5% korting op de montage van een door ons geleverde einddemper. Ook geven wij 5% korting op het verwijderen van de midden- of einddemper. Gaat u voor een compleet RVS uitlaatsysteem of een klepgestuurde uitlaat? Dan geven wij zelfs 10% korting.

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een passend advies. Kom eventueel bij ons langs zodat wij de uitlaat ter plekke kunnen inmeten. Op deze manier kunnen wij u nog beter adviseren. Uiteraard hebben wij genoeg filmpjes van soortgelijke uitlaatsystemen die wij u kunnen laten zien. Zo kunt u van tevoren een goede inschatting maken van het geluid dat uw auto krijgt.

Wij zijn telefonisch te bereiken op 0546 – 793 570 of stuur een bericht naar info@gbcustoms.nl.

 

author avatar
Advertorial

Reageer op deze video

WRC 2019 - Rally Catalunya Highlights

WRC 2019 – Rally Catalunya Highlights

audi-quattro-vs-bmw-xdrive

Audi Quattro vs BMW xDrive in sneeuwtest