in

1300 pk Porsche 911 GT2 pruttelt er lekker op los

Als je een beetje door wilt rijden is Monaco niet de beste plek voor een 1300 pk sterke Porsche 911 GT2, maar als het alleen maar gaat om gezien te worden dan is het Casino in Monaco ’the place to be’.

De Porsche 911 GT2 is geen auto die immens populair is bij tuners, dit exemplaar wat gespot werd aan de Franse Rivièra is dan ook vrij uniek. Naar verluid heeft deze Porsche 911 GT2 een flink aantal motorische aanpassingen ondergaan en is er een andere uitlaatsysteem geïnstalleerd. Het vermogen schijnt ergens rond de 1300 pk te liggen en dat is gigantisch veel voor een handgeschakelde auto met drie pedalen. Steeds optrekken en parkeren lijkt mij dan ook geen fijne bezigheid, neem deze auto lekker mee naar de kustwegen!

De chroom en helder rode paintjob zorgt ervoor dat de Porsche behoorlijk wat aandacht trekt, al kan dat ook aan het geluid liggen. Volgens de spotter was dit ‘certainly the loudest car I heard this summer‘.

Video: 1300 pk Porsche 911 GT2 pruttelt er lekker op los

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Het is hard werken in een Maserati 250F op Monaco

Het is hard werken in een Maserati 250F op Monaco

Tesla Model S P85D neemt het op tegen Lamborghini Aventador

Tesla Model S P85D neemt het op tegen Lamborghini Aventador