in

Deze 15-jarige heeft een Ferrari F12 Berlinetta

Wat deed jij toen je 15 was? Wat je ook deed, je werd ongetwijfeld niet rondgereden in een Ferrari door je privéchauffeur zoals Rashed Belhasa.

Rashed heeft een kanaal op YouTube genaamd ‘Money Kicks’, in zijn video’s pronkt hij met zijn auto’s, schoenen en sterren die hij ontmoet. Mocht je je afvragen waar al deze rijkdom vandaan komt, Rashed is de zoon van Ahmed Saif Belhasa, een bouwtycoon uit Dubai met een geschat vermogen van 2 miljard dollar.

Als je zo rijk bent zorg je natuurlijk dat je kinderen alles krijgen wat ze willen, zodoende heeft Rashed onder andere een Ferrari F12 Berlinetta en een privéchauffeur die hem erin rondrijdt totdat hij oud genoeg is om zijn rijbewijs te halen. Oorspronkelijk had de Italiaanse exoot een gele kleur, maar Rashed had liever een Louis Vuitton livery en liet zijn auto wrappen.

Van het wrappen maakte hij een vlog, dat is tegenwoordig hip onder tieners en een handige manier om te laten zien hoe geweldig je bent. Bereid je voor op de meest tenenkrommende video van je leven.

Video: Deze 15-jarige heeft een Ferrari F12 Berlinetta

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Mercedes-Benz S65 AMG

Mercedes-Benz S65 AMG voor slechts 2% van de nieuwprijs

Chris-Harris-test-nieuwe-911-GT3

Chris Harris gaat dwars met de nieuwe 911 GT3