in

16-jarige probeert snel mama’s Cayenne te verstoppen in garage

Met een afgebroken voorwiel probeert deze 16-jarige joyrider zijn moeders Porsche Cayenne te verstoppen in een kleine garage. Maar waarom?

Terwijl zijn moeder in het buitenland zat besloot de jongen een ritje te maken in de Cayenne en hij raakte daarbij een geparkeerde auto. Hoe ernstig het ongeluk met de geparkeerde auto was wordt niet vermeld in het artikel, maar de jongen besloot in ieder geval niet te wachten op de politie en sloeg op de vlucht.

Het doel was om de Porsche terug in de garage te zetten (en dan ongetwijfeld doen alsof er niets is gebeurd) maar dat verliep niet helemaal soepel. In bijna blinde paniek zien we hem hieronder proberen de Cayenne terug in de garage te parkeren, dat hij daarbij de Porsche nog verder sloopt deert hem blijkbaar niet.

Een buurman filmde het gebeuren en de video vond zijn weg naar diverse social media sites. Hierdoor kon de politie de joyrider alsnog opsporen en aanklagen.

Video: Snel mama’s Cayenne verstoppen

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Op de Rollenbank - Peugeot 206 RC

Op de Rollenbank – Peugeot 206 RC

Bestuurder drift met zijn voeten

Deze gozer drift met zijn voeten als een pro!