in

2013 Porsche 911 Turbo Aerodynamica

Voor het eerst wordt er bij Porsche gebruik gemaakt van actieve aerodynamica, in dit geval bij de nieuwe 911 Turbo modellen. Onderstaande video demonstreert alle aerodynamische eigenschappen van de 2013 Porsche 911 Turbo, waaronder een splitter aan de voorzijde die kan zakken voor meer downforce en een achterspoiler die verhoogt en kantelt om meer downforce te bieden aan de achterzijde.

Bij de eerste promotievideo konden we jullie al meldden dat de 3,8-liter zes-cilinder motor met directe inspuiting 520 pk levert in de 2013 Porsche 911 Turbo en maar liefst 560 pk in de Turbo S. Beide modellen zijn uitgerust met een zeventraps transmissie met dubbele koppeling (PDK), geen handgeschakeld werk meer in de Turbo dus. Ondanks 40 pk extra is de Turbo S met 3,1 seconden maar één tiende sneller in de sprint naar 100 km/h dan de standaard Porsche 911 Turbo. Net als bij de nieuwe 911 GT3 is de Turbo ook uitgerust met achterasbesturing.

Onderstaande video is absoluut interessant, maar het wordt tijd dat we eens een review zien!

Video: Porsche 911 Turbo Aerodynamica

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Chris Harris Drift Pagani Huayra

Chris Harris Drift Pagani Huayra

Ford GT40 vs Ford GT vs Ford GT70 Drag Race

Ford GT40 vs Ford GT vs Ford GT70 Drag Race