in

52 auto’s overboord tijdens storm

Ben jij van plan om een auto te importeren uit Amerika of Japan, bekijk dan eerst deze video voordat je besluit jouw auto per schip naar Nederland te vervoeren.

V TV meldt dat het vrachtschip Astongate gebruikte auto’s van Toyama, Japan, naar Vladivostok, Rusland vervoerde toen het schip in een flinke storm terecht kwam. Het schip vervoerde 64 auto’s en daarvan sloegen 52 auto’s overboord die nu op de zeebodem liggen. De eigenaren van deze auto’s moesten een document tekenen waarin ze verklaarden dat hun voertuig op eigen risico werd verscheept.

Dat zal redelijk normaal zijn in die business maar het lijkt erop dat deze auto’s niet eens zijn vastgezet, geen kettingen, geen hekken, niets. Waarom deze auto’s niet in containers zijn gestopt of vervoerd zijn op speciale RORO (Roll on Roll off) schepen is ons niet bekend.

Video: 52 auto’s overboord tijdens storm

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Zie hoe een barn-find Porsche 912 schoon gemaakt wordt

Zie hoe een barn find Porsche 912 schoon gemaakt wordt

Ari Vatanen - The Poet of Rallying

Ari Vatanen – The Poet of Rallying