in

550 pk Nissan R32 GT-R in Bayside Blue

De Nissan R34 GT-R in Bayside Blue is een bekende uitvoering, maar we hebben deze kleur nog niet gezien op een R32 GT-R. Logisch, want deze generatie werd vanuit de fabriek nooit geleverd in deze kleur.

Louis, de tijdelijke vervanger van Larry Chen voor deze AutoFocus-video, zocht de eigenaar van deze prachtige Nissan op voor een reportage. Zo komen we te weten dat er veel werk is gestoken in het upgraden van de aandrijflijn. De 2,6-liter zescilinder heeft niet langer een twin turbo, maar in plaats daarvan een single Precision-turbo. Een reeks aan andere upgrades heeft ervoor gezorgd dat de RB26 nu 550 pk naar de wielen pompt. De R32 GT-R heeft ook een schakelaar waarmee de bestuurder kan wisselen tussen vierwielaandrijving en achterwielaandrijving, voor maximaal plezier.

De eigenaar heeft ook het uiterlijk aangepast, met een andere voorbumper, carbon-motorkap, een op maat gemaakte achtervleugel met een carbon flap en een unieke diffuser. De eigenaar wilde een auto creëren die alles kon, naar shows gaan, naar het circuit, maar ook kon fungeren als straatauto. In die opzet is hij absoluut geslaagd.

Video: Nissan R32 GT-R in Bayside Blue

550 pk Nissan R32 GT-R in Bayside Blue

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − zeventien =