in

De 6 goedkoopste V12-auto’s volgens CT

Laten we eerlijk zijn, als je een auto met een V12-motor wilt hebben dan zul je over het algemeen diep in de buidel moeten tasten. Ten eerste omdat ze meestal in supercars of luxe sedans liggen en ten tweede omdat ze je portemonnee helemaal leeg trekken qua brandstofverbruik.

Maar mocht je toch vastbesloten zijn om een auto met V12-motor te willen kopen, omdat ze zo geweldig klinken, dan kan deze video van Car Throttle misschien van pas komen. Daarin zien we namelijk de 6 (volgens hun) goedkoopste V12-auto’s die je kunt kopen.

Of deze auto’s in Nederland net zo goedkoop zijn als in de video betwijfelen we, maar het is goed om eens uit te zoeken. Kun jij een nog goedkopere auto met V12-motor bedenken die niet in de video zit? Wij zaten te denken aan de Mercedes S600 L, met die heerlijke Zonda V12 onder de kap. Op Marktplaats te vinden voor €6.990.

Video: De 6 goedkoopste V12-auto’s

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

FIA’s tribute aan Audi

FIA’s tribute aan het Audi World Endurance Team

max-verstappen-en-daniel-ricciardo-bespreken-2016-750x420

Max Verstappen en Daniel Ricciardo bespreken 2016