in

725 pk Audi RS7 met skibox te koop

Deze 2014 Audi RS7 werd afgelopen jaar compleet verbouwd voor SEMA, inmiddels zijn we vier maanden verder en staat de 725 pk sterke RS7 te koop voor $95,000.

Er werd ruim twee maanden aan deze RS7 gewerkt en de aanpassingen omvatten een custom build widebody, getinte koplampen en achterlichten, 21-inch Ferrada Brushed Candy Red FR6 velgen met Michelin Pilot Sport 305/25 banden, AccuAir luchtvering en een Thule skibox.

Onder de motorkap vinden we de 4.0-liter TFSI V8-motor welke is voorzien van APR Downpipes en een volledig ARMYTRIX uitlaatsysteem. In combinatie met de APR Stage II ECU levert de motor nu 725 pk en 970 Nm koppel. Ongetwijfeld goed voor een topsnelheid van meer dan 300 kilometer per uur.

Het interieur is opgefrist met wat extra alcantara, rode stiksels, rode veiligheidsriemen en een Bang and Olufsen geluidsinstallatie met extra speakers in de kofferbak. Volgens de advertentie staat er 30.000 mijl op de teller, maar in deze vorm zal de Audi nog niet veel kilometers gemaakt hebben.

Mocht je meer willen zie van de auto, hier de Instagram-pagina van de huidige eigenaar en hieronder een video.

Video: 725 pk Audi RS7 met skibox

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Lada's-San-Marini-Rally-Legend

Deze Lada’s gaan overal dwars!

Twin Engined Peugeot 205 GTI

Twin engined Peugeot 205 GTI met 670 pk