in

92-jarige man ramt 9 auto’s in 60 seconden

Soms wordt het oude mensen even te veel en verliezen ze compleet de controle over het voertuig, dat is wat een 92-jarige man overkwam toen hij een parkeerplaats bij een supermarkt wilde verlaten.

De gebeurtenissen zijn vastgelegd op surveillance video, die nu door het Mayville politiekorps naar buiten zijn gebracht. De chauffeur van de Chrysler Pacifica crossover is de 92-jarige Russell Kerr uit Wisconsin. Zijn voet bleef steken op het gaspedaal, en vanaf dat moment raakte hij in paniek en verloor de controle over de Chrysler.

Een lokaal nieuwsstation meldde dat de man niet zal worden aangeklaagd noch zijn rijbewijs zal worden ingetrokken. De politie stuurt het rapport wel naar de Wisconsin Department of Motor Vehicles (het Amerikaanse CBR), die zullen dan moeten beslissen of Kerr moet worden getest.

Het is natuurlijk hartstikke vervelend voor de man en helemaal als zijn rijbewijs wordt afgenomen, wat voor ouderen toch een stukje vrijheid betekent. Maar voor hetzelfde geld lopen er kinderen op de parkeerplaats, soms moet je mensen tegen hunzelf in bescherming nemen.

Video: 92-jarige man ramt 9 auto’s

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De eerste Twin Turbo SRT Viper TA is een feit

De eerste Twin Turbo SRT Viper TA is een feit

Ferrari 288 GTO Evoluzione is geweldig bruut!

Ferrari 288 GTO Evoluzione is geweldig bruut!