in

992 GT3 RS met Akrapovic-uitlaat schreeuwt het uit

De atmosferische 4.0-liter zescilinder boxermotor in de Porsche 992 GT3 RS produceert van zichzelf al genoeg lawaai. Maar mocht je nog meer decibels willen, dan heeft Akrapovic nu een volledig titanium uitlaatsysteem ontwikkeld voor de gevleugelde RS. Die in een oplage van slechts 50 stuks geproduceerd wordt.

In de dyno-testruimte van Biesse Racing klinkt de 911 met Akrapovic-uitlaat als een ongedempte raceauto. Natuurlijk willen we graag weten wat de vermogenswinst is met de Akrapovic-uitlaat, maar die cijfers zijn helaas nog niet gedeeld door Biesse Racing.

Volgens het persbericht van het Sloveense bedrijf is de uitlaat 12.2 kg lichter dan standaard en moet hij samen met de Titanium Evolution Header Set gemonteerd worden. De kleine lettertjes op de website van Akrapovic geven nog even aan dat de uitlaat niet voldoet aan de emissievereisten voor straatgebruik.

Video: 992 GT3 RS met Akrapovic-uitlaat schreeuwt het uit

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Onboard BMW M1 Procar op Spa-Francorchamps

Onboard BMW M1 Procar op Spa-Francorchamps

McLaren 720S vs McLaren 750S

McLaren 720s vs McLaren 750S