in

Alpha Logic Nissan GT-R zet 1/4 mijl record scherper op 6.58 sec

Alpha Logic heeft het record voor Nissan GT-R’s op de kwart mijl flink scherper gezet. Het oude record was in handen van Extreme Turbo Systems met 6,81 seconden, daar heeft Alpha Logic met hun GT-R even 0,23 seconden afgehaald. Een enorme stap in dragracing.

De GT-R’s van AMS Performance, Alpha Logic en ETS vechten al jaren om de titel snelste GT-R op de kwart mijl. Alpha Logic uit Dubai had begin vorig jaar ook al het record in handen, maar werd later afgetroefd door ETS. Dat hebben ze nu weer rechtgezet.

De video geeft geen specificaties over de auto, maar we vermoeden we dat deze GT-R minstens 3000 pk heeft. Dat klinkt misschien overdreven, maar als je op de vorige link klikt zie je dat deze cijfers daadwerkelijk gehaald worden door GT-R’s. Zoveel vermogen is ook wel nodig als je zo’n grote, zware auto in 6,58 seconden naar 373 km/h wil jagen.

Video: Alpha Logic Nissan GT-R 1/4 mijl record

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Loveland Honda Civic EG

Deze Honda Civic is dé definitie van Downforce

Aston Martin Zagato Shooting Brake

Aston Martin Zagato Shooting Brake gespot in Londen