in

Alpha Omega: De testauto van AMS Performance

Iedereen weet dat de snelste Nissan GT-R’s van AMS Performance af komen. De AMS Alpha 12 hebben we hier regelmatig voorbij zien vliegen, 9-second runs, 1 mijl runs, tegen Porsches en in een race om de titel ‘Snelste Nissan GT-R‘. Maar hoe zit het met de Alpha Omega, wat is dit voor een auto?

Zoals de titel al zegt is de Alpha Omega de testauto van AMS Performance. Alle onderdelen worden eerst getest op de Omega voordat ze als pakket verkocht worden aan klanten. Alles wat de Alpha 12 en Alpha 16’s doen heeft de Omega dus al eens eerder gedaan. Het is de geschiedenis en de toekomst van het bedrijf.

Om duidelijk te maken wat de Alpha Omega allemaal doorstaan en bereikt heeft moet je eigenlijk onderstaande reportage bekijken. De negen minuten durende video laat de geschiedenis van deze bijzondere testauto zien en wat de toekomstvisie van AMS Performance is.

Video – Alpha Omega: De testauto van AMS Performance

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Heeft Lada ook een zelfrijdende auto?

Heeft Lada ook een zelfrijdende auto?

Formule 1 2014 - Bahrain Test Day 3 Highlights

Formule 1 2014 – Bahrain Test Day 3 Highlights