in

Aston Martin V12 Vantage in Gulf Kleuren

Het is ongetwijfeld een van de bekendste kleurenschema’s ter wereld, het lichtblauw en oranje van Gulf. Op supercars met de juiste historie staat het prachtig, op een Honda Civic wat minder. De onderstaande Aston Martin V12 Vantage is een voorbeeld van hoe mooi een supercar kan zijn wanneer geschilderd in de beroemde Gulf kleuren.

BrianZuk filmde deze bijzondere Aston Martin V12 Vantage, dankzij de heren van BBi Autosport lijkt de Vantage verdacht veel op een V12 Vantage GT3. BBi Autosport zorgt voor een vermogensstijging van 70 pk naar 580 pk dankzij een ander uitlaatsysteem en een software tune. Optisch is er ook het een en ander aangepast, GT3-achterspoiler, wat kleine vleugels, sleepoog en natuurlijk een ander kleurtje. Om het geheel af te maken is er een setje KW-veren gemonteerd voor het betere stuurwerk.

Video: Aston Martin V12 Vantage in Gulf Kleuren

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Calsonic Skyline R32 GT-R

Calsonic Skyline R32 GT-R

DRIVE - This is the Spa 24 Hours

DRIVE – This is Spa 24H