in

Aston Martin Valkyrie in full naked carbon

De 150 exemplaren van de Aston Martin Valkyrie kunnen gespoten worden in iedere gewenste kleur, maar misschien is helemaal niet spuiten nog wel gaver. Dit exemplaar is een ‘prototype vehicle’ waarvan alle carbon fiber panelen helemaal naakt zijn en dat ziet er toch wel vet uit.

De Valkyrie bezocht eerder deze maand de Caffeine and Machine-show in het Verenigd Koninkrijk. Het is een van de extreemste straatlegale hypercars ooit ontwikkeld en doordat de Aston Martin niet gespoten is wordt er nog meer gewicht bespaard.

Ook het interieur van deze Valkyrie wordt gedomineerd door carbon fiber, met alcantara op de kuipstoelen en het stuur. Een set koptelefoons zorgt ervoor dat de bestuurder en passagier met elkaar kunnen communiceren, want de Cosworth V12-motor en sequentiële transmissie zorgen voor nogal wat kabaal.

Video: Aston Martin Valkyrie in full naked carbon

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari F8 Tributo

Deze Ferrari F8 gaat een zwaar leven tegemoet

De Motorsport Crashes van 2023 week 6

De Motorsport Crashes van 2023 week 6