in

Audi-bestuurder ramt geparkeerde McLaren, Bentley en Porsches

De bestuurder van een Audi Q7 heeft een reeks dure exoten vernield terwijl hij met hoge snelheid door een straat in Londen reed. CCTV-opnamen van een van de huizen in Moore Street in Chelsea laten zien dat de bestuurder de controle over de SUV verloor, nadat hij met hoge snelheid over een verkeersdrempel reed.

In eerste instantie schampte de Audi Q7 een geparkeerde McLaren 12C, om vervolgens vol op een Porsche Cayenne en een Bentley Bentayga te botsen. De impact van de crash was zo hard dat de Bentayga ook nog tegen een Porsche 911 Cabriolet geduwd werd.

De Audi rolde na de eerste impact nog een aantal keer over de kop. Volgens een woordvoerder van de politie hadden de bestuurder en zijn passagier geen levensbedreigende verwondingen, maar ligt de Audi-bestuurder wel in het ziekenhuis voor ernstig hoofdletsel.

De man zou tegen een omstander hebben verklaard dat hij iemand achtervolgde die tegen zijn Audi Q7 was gereden.

Video: Audi-bestuurder ramt geparkeerde McLaren, Bentley en Porsches

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

GT4-Race op Road America

Geweldige ontknoping GT4-race op Road America

Novitec Tesla Model 3

Novitec heeft de Tesla Model 3 aangepakt