in

Audi Q2 van AH Exclusive Parts

De Audi Q2 is niet bepaald materiaal waarmee tuners snel aan de slag gaan, en dus organiseerde het merk met de vier ringen een challenge in Duitsland. Drie tuners werden uitgenodigd om hun vaardigheden te bewijzen en een van hen was AH Exclusive Parts.

Onder leiding van Alois Hankofer, eigenaar van AH Exclusive Parts, werd er een H&R schroefset gemonteerd en luchtvering waardoor de rijhoogte flink omlaag gebracht is. Een set 20-inch Vossen ML-R2 wielen vullen de wielkasten met daarachter remmen van Audi’s RS divisie. Alex’ favoriete aanpassing is echter de OEM dakkoffer.

Open je de deuren dan zie je direct een speciaal op maat gemaakte rolkooi, twee Recaro Sportster CS kuipstoelen en de nodige carbon fiber en alcantara details. Die rolkooi is natuurlijk rete onpraktisch maar het is wel een knap staaltje vakmanschap.

Tijdens de Wörtherseetreffen werd de winnaar bekend gemaakt en dat was niet dit exemplaar van AH, maar die van K Customs. Terecht?

Video: Audi Q2 van AH Exclusive Parts

Bekendmaking van de winnaar

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Max Gordon in Stadium Super Truck

Deze 8-jarige knul gaat nu al los in Stadium Super Trucks

Lamborghini-Aventador-Roadster-vs-1000-pk-BMW-E21-323i-

Lamborghini Aventador Roadster vs 1000 pk BMW E21 323i