in

Audi R8 en Mercedes SL55 crash tijdens Bullrun

De Bullrun Rally is een van de vele Gumball 3000 kopieën en vindt ieder jaar plaats in Amerika en Canada. Ook in deze rally wordt er met exotische auto’s een trip van ongeveer 3000 mijl afgelegd, waarbij het gaspedaal uiteraard regelmatig naar beneden gaat.

Tijdens de Bullrun van 2011 vond er een crash plaats tussen een Audi R8 Spyder en Mercedes SL55 AMG, deze beelden werden echter pas vorig jaar vrijgegeven. De bestuurder van de Audi R8 Spyder wilde een Honda rechts passeren maar zag niet dat de Mercedes-Benz al bijna naast hem zat. De twee auto’s raken elkaar op hoge snelheid waarna de R8 stuurloos op de Honda knalt.

Overigens mag je in Amerika zowel links als rechts inhalen, er kan dus altijd een auto voorbij komen vliegen. De SL55 AMG, eigendom van rapper Ice T, kon ondanks de schade zijn weg vervolgen. De Audi R8 was total loss.

Video: Audi R8 en Mercedes SL55 crash tijdens Bullrun

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De kleinste W32-motor ter wereld

De kleinste W32-motor ter wereld

Porsche 918 Spyder drift op een bevroren meer

Porsche 918 Spyder drift op een bevroren meer