in

Audi R8 Hit and Run

Deze Audi R8-bestuurder is echt serieus dom. Inhalen in een bocht, over een doorgetrokken streep en dan vervolgens de ingehaalde auto rammen omdat je niet kunt inschatten hoe groot je supercar is. Logischerwijs gaat de bestuurder van de Lada nogal los met scheldwoorden als ‘suka blyat‘.

Na het incident rijdt de Audi R8 gewoon verder maar gelukkig had de Lada een dashcam achter de voorruit hangen. Volgens een reactie op de video is de Audi-bestuurder gevonden en is zijn rijbewijs voor een periode van 6 maanden in beslag genomen voor het verlaten van een verkeersongeval.

De kentekenplaten op de Audi R8 waren trouwens nep, gestolen van een ander voertuig om flitsers te misleiden. Hoe is de bestuurder dan achterhaald vraag je je misschien af? Aan de hand van de stickers op de auto en het feit dat er maar zeven Audi R8’s in Ekaterinburg geregistreerd stonden kon de politie de bestuurder opsporen.

Video: Audi R8 Hit and Run

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Volkswagen Lupo TDI met NOS 'blows welds on the intake'

Volkswagen Lupo TDI met NOS ‘blows welds on the intake’

Audi R8 LMS Hillclimb

Audi R8 LMS doet mee aan hillcimb