in

Audi R8 V10 met Skibox

Deze Audi R8 V10 is van JackUltraMotive, een gamer uit Seattle met een populair YouTube-kanaal. Omdat de straten wegens het Coronavirus grotendeels verlaten zijn besloten Jack en Woyshnis Media van deze gelegenheid gebruik te maken om een video te schieten van zijn R8.

Het was Jon Olsson die de trend van skiboxen op supercars introduceerde en dat idee wordt nog steeds gekopieerd. Jack’s Audi R8 V10 heeft de skibox ook wel enigszins nodig, want de meeste ruimte in de kofferbak wordt in beslag genomen door het systeem van Air Lift Performance.

De Audi staat op een set ultralichte BBS FI-R-wielen met Y-vormige spaken en dankzij de luchtvering kan de stance naar wens aangepast worden. De carrosserie is opgeleukt met een nieuwe splitter, side skirts, diffuser en achtervleugel en alle details zijn afgewerkt in het zwart. Tot slot zorgt een Capristo-uitlaat voor een rauwer geluid van de 5.2-liter tiencilinder.

Net als bij normale skiboxen is de bevestiging overigens niet permanent, met zuignappen zit hij vast en kan dus gemakkelijk verwijderd worden. Wat vinden jullie van dit project?

Video: Audi R8 V10 met Skibox

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari 812 Superfast met Novitec-uitlaat blaast door tunnels

Ferrari 812 Superfast met Novitec-uitlaat blaast door tunnels

Die had dringend behoefte aan koffie

Toch maar wel de afslag nemen naar het tankstation