in

Audi RS7 met Red to Black Hypershift Dip

Volgens de heren van Dip Your Car hebben zij de eerste plastidip ontwikkeld die naar volledig zwart transformeert. Deze Audi RS7 heeft de primeur en is gespoten in de zogenaamde Red to Black Hypershift Dip.

Afhankelijk van waar je staat veranderd de kleur van deze Audi van rood naar zwart, met goud, paars, oranje en allerlei andere tinten ertussenin. De RS7 is tevens uitgerust met goudkleurige Vossen-wielen en zal in elke omgeving de aandacht zal trekken.

In onderstaande video zien we hoe de kleuren worden gemengd en het daadwerkelijke spuitwerk wordt uitgevoerd. Daarna zien we het eindresultaat van de dip, die door de veranderende lichtomstandigheden er continu anders uitziet.

Dip Your Car verkoopt doe het zelf kits vanaf $615 tot $1.200, afhankelijk van de grootte van de auto. Dan moet je nog wel zelf een verfspuit hebben en een stofvrije ruimte om de auto te spuiten. Of het resultaat dan net zo mooi wordt als hieronder weten we niet, maar deze Audi RS7 ziet er wel heel gaaf uit!

Video: Audi RS7 met Red to Black Hypershift Dip

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Man maakt Hollywood-achtige video om Ford Focus te verkopen

Man maakt Hollywood-achtige video om Ford Focus te verkopen

Audi R8 vs Huracán Performante vs Litchfield GT-R

Litchfield GT-R neemt het op tegen Audi R8 & Huracán Performante