in

Audi Sport Quattro Concept Trailer

Tijdens de IAA Frankfurt Motor Show 2013, werd de nieuwe Audi Sport Quattro Concept onthuld. Sindsdien heeft de Audi Facebook-pagina 100.000 likes bereikt, verbazingwekkend genoeg 98319 likes meer dan wij hebben. De automaker besloot dit daarom te vieren met de langverwachte officiële trailer van de Audi Sport Quattro Concept!

De Audi Sport Quattro is een vierwielaangedreven plug-in hybride met 700 pk en 759 Nm koppel. Een twin-turbo V8 zorgt voor 560 pk van de in totaal 700 pk. De resterende 140 pk komt van een elektromotor. Wanneer ze samen gebruikt worden zal de Sport Quattro in 3,7 seconden naar 100 km/h spinten, niet slecht voor een auto die 1850 kilogram weegt.

Het uiterlijk van de Sport Quattro is natuurlijk afgeleid van de Quattro uit de jaren ’80, welke erg succesvol was in de rallysport. Wat vinden jullie, is de concept car geslaagd?

Video – Audi Sport Quattro Concept Trailer

Audi Sport Quattro Concept en vidéo door LaRevueAutomobile
author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ruf CTR 'YellowBird' Nurburgring Lap

RUF CTR ‘YellowBird’ Nürburgring Lap

Tuned - Matt Farah Test Aston Martin Vantage GT4

Tuned – Matt Farah Test Aston Martin Vantage GT4