in

Autodief wordt klemgereden door eigen auto

Een man in Oregon die ervan wordt verdacht een auto te hebben gestolen, sprong tijdens de achtervolging uit een rijdende auto en werd vervolgens door diezelfde auto klemgereden tegen een huis. Dat is pas karma.

ABC News meldt dat de 31-jarige een gebroken been overhield aan zijn poging om te vluchten. Na een behandeling in een nabijgelegen ziekenhuis werd hij gearresteerd op verdenking van roekeloos rijden, onwettige toegang tot een motorvoertuig en diefstal.

De verdachte werd gespot achter het stuur van een 1998 Honda Accord die als gestolen stond geregistreerd. Op het moment dat de politie de bestuurder wilde aanspreken, ging de man ervandoor. De politie zette de achtervolging in, gebruikte spijkermatten, maar ondanks een lekke band bleef de bestuurder doorrijden.

Steeds meer politiewagens raakten betrokken bij de achtervolging en in een laatste poging te ontsnappen, sprong de verdachte uit de gestolen Honda in een woonwijk. Hij maakte echter de fout om voorlangs de Honda te rennen, die al rollend de man tegen een woonhuis klemreed.

Video: Autodief wordt klemgereden

Autodief wordt klemgereden door eigen auto

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − zeven =