in

Autodief wordt klemgereden door eigen auto

Een man in Oregon die ervan wordt verdacht een auto te hebben gestolen, sprong tijdens de achtervolging uit een rijdende auto en werd vervolgens door diezelfde auto klemgereden tegen een huis. Dat is pas karma.

ABC News meldt dat de 31-jarige een gebroken been overhield aan zijn poging om te vluchten. Na een behandeling in een nabijgelegen ziekenhuis werd hij gearresteerd op verdenking van roekeloos rijden, onwettige toegang tot een motorvoertuig en diefstal.

De verdachte werd gespot achter het stuur van een 1998 Honda Accord die als gestolen stond geregistreerd. Op het moment dat de politie de bestuurder wilde aanspreken, ging de man ervandoor. De politie zette de achtervolging in, gebruikte spijkermatten, maar ondanks een lekke band bleef de bestuurder doorrijden.

Steeds meer politiewagens raakten betrokken bij de achtervolging en in een laatste poging te ontsnappen, sprong de verdachte uit de gestolen Honda in een woonwijk. Hij maakte echter de fout om voorlangs de Honda te rennen, die al rollend de man tegen een woonhuis klemreed.

Video: Autodief wordt klemgereden

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW E36 Cosworth

Deze BMW E36 heeft een Cosworth-viercilinder

Supercar Roadster Dragrace

Mercedes-AMG GT C vs Audi R8 vs McLaren 570S vs BMW i8