in

Autostrada.TV is vernieuwd!

Na ruim drie jaar werd het tijd om de website van Autostrada.TV te vernieuwen. Het oude, donkere, design is vervangen voor een ‘full width’ design met grotere foto’s, grotere tekst en grotere video’s.

De nieuwe berichten worden extra groot weergegeven bovenaan de homepage, de rest van de berichten worden daaronder in ‘Double Colom’ lay-out weergegeven waardoor je in één oogopslag kunt zien wat er nieuw is.

Het grootste voordeel van het nieuwe design is dat de website veel beter te bekijken is op mobiel en tablet, een grote vooruitgang wat ons betreft! Naast de cosmetische aanpassingen is er onder de motorkap ook gesleuteld aan Autostrada.TV zodat de site nog sneller laadt.

Een nieuwe toevoeging is het ledensysteem, vanaf nu kun je met diverse social media accounts aanmelden bij Autostrada.TV. Je kunt je profiel flink customizen en andere leden en hun reacties volgen. Daarnaast zit er ook een beloningssysteem aan gekoppeld voor leden die regelmatig reacties plaatsen en tips insturen. We gaan dit nog verder uitbreiden, maar daarover later meer.

Met nieuwe releases heb je altijd kans dat er iets niet werkt of over het hoofd is gezien, mocht je iets tegenkomen dat niet goed werkt meld het dan in deze post en dan proberen we het zo snel mogelijk op te lossen. Tips en verbeterpunten zijn van harte welkom, wil jij bijvoorbeeld de categorieën in sidebar terug, meldt het. Wil je betere share buttons, meldt het. Kortom, we horen je feedback graag!

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

4 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Waaauw..!! Wat is dit een geweldig mooie site geworden..!!

    Complimenten Autostrada en dat we als rechtgeaarde petrol heads nog lang mogen genieten van deze coole site..!!

    Greeetz..!!

Reageer op deze video

Nederlandse Vencer Sarthe getest door AutoCar

Nederlandse Vencer Sarthe getest door AutoCar

Het leven van deze stuntrijder is fantastisch

Het leven van deze stuntrijder is fantastisch