in

Bakker Travel schorst chauffeur vanwege deze beelden

De chauffeur van deze Bakker Travel touringcar kreeg het aan de stok met onderstaande bestuurder, die toevallig een dashcam in zijn auto had hangen. De beelden zijn geüpload naar YouTube en voorzien van commentaar, maar ook zonder tekst is het duidelijk dat deze actie een Artikel 5 waardig is. Het is een ieder verboden zich zodanig te gedragen dat gevaar op de weg wordt veroorzaakt of kan worden veroorzaakt, of dat het verkeer op de weg wordt gehinderd of kan worden gehinderd.

Inmiddels heeft Bakker Travel in een reactie laten weten dat de chauffeur geschorst is naar aanleiding van de beelden. “Als Bakker Travel hechten wij veel waarde aan onze kwaliteit […]. Om deze reden heeft de directie besloten de chauffeur per direct voorlopig te schorsen, om vervolgens passende maatregelen te nemen met betrekking tot deze chauffeur.

Zo zie je maar weer, een dachcam in Nederland is ook echt geen overbodige luxe.

Video: Bakker Travel schorst chauffeur

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

3 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Jammer want de chauffeur laat minimaal 2 eerdere kansen liggen waarbij er meer ruimte was en waar hiju met zijn richtingsaanwijzer en aankijken wel een plekje had kunnen krijgen. Meneer moet zijn dashcam gebruiken om zijn eigen gedrag maar eens goed te gaan bestuderen. Het verrichten van een bijzondere manoeuvre moet je altijd voorrang verlenen, niet nemen.

    De soep wordt niet zo heet gegeten als die gediend wordt, maar eerst links alles voorbij scheuren terwijl de strookindeling allang gegeven is is natuurlijk ergelijk. Dit heeft niets meer te maken met bijvoorbeeld een ritssituatie van 2 naar 1 laan.

  2. deze bestuurder had evengoed kunnen remmen en na de porsche proberen invoegen. Bij het (overigens perfect geëxecuteerde) pestmanoeuvre van dhr.. buschauffeur ging hij ook behoorlijk laat in de remmen , teneinde niet in het decor te vliegen.

Reageer op deze video

BMW M4 CS op de Ring

Pennzoil’s BMW M4 CS trekt strepen op de Nürburgring

BMW M8 Gran Coupe

Tien interessante weetjes over de BMW M8 Gran Coupe