in

Beelden van bejaarde spookrijdster op de A1

De politie van Noordoost-Twente heeft een video online gezet waarin te zien is hoe een vrouw van 86 tegen het verkeer in reed op de A1. Het incident vond plaats op 12 mei ter hoogte van De Lutte, vlakbij de Duitse grens.

Medeweggebruikers belden 112 en probeerden ondertussen de vrouw te waarschuwen. Uiteindelijk lukte het om de spookrijdster tot stoppen te dwingen, uit de auto te halen en naar de berm te begeleiden. Als de politie arriveert is het duidelijk dat de vrouw in shock is, ze wordt daarom voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De vrouw heeft vijf kilometer tegen de richting gereden en heeft inmiddels haar auto uit eigen beweging verkocht. De politie laat weten dat het rijbewijs van de mevrouw is ingevorderd in afwachting van het onderzoek. Het adequate optreden van de andere weggebruikers heeft ervoor gezorgd dat er geen ongeluk plaatvond.

Video: Bejaarde spookrijdster op de A1

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mercedes-Benz-S500-Offroader

Mercedes-Benz S500 op een GAZ-66 chassis

arrows 3 seater F1

Koop deze Arrows AX3 F1 en je kunt met z’n drieën het circuit op