in

Behind-the-scenes of the World’s Fastest Toyota Supra

Het team van EKanoo Racing heeft een 12 minuten durende documentaire gemaakt over het tot stand komen van ’s werelds snelste Toyota Supra. Zoals we jullie onlangs lieten zien is deze krankzinnige Toyota Supra erin geslaagd om de kwart mijl te voltooien in een recordtijd van slechts 6,237 seconden met een topsnelheid van 366 km/h.

De documentaire blikt terug op het begin van E.Kanoo Racing met teameigenaar en oprichter Ebrahim Kanoo. We zien hoe zijn liefde voor de Toyota Supra begon toen hij studeerde in Austin, Texas. Daar kocht hij uiteindelijk ook zijn eerste Toyota Supra die hij vervolgens verscheept naar Bahrein.

Eenmaal aangekomen in Bahrein werd de Supra direct onder handen genomen voor de street racing scene met als uiteindelijk resultaat die recordtijd van 6.2 seconden. Ebrahim Kanoo stapt nog regelmatig achter het stuur van zijn Supra om de brute kracht te ervaren, wij kijken graag even over zijn schouder mee.

Video: Behind the scenes of World’s Fastest Supra

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mini JCW Paceman vs BMW M135i

Mini JCW Paceman vs BMW M135i

Petrolicious - Mercedes 220SE

Petrolicious – Mercedes 220SE