in

Ben jij toe aan een andere auto?

Een auto gaat maar een beperkt aantal jaren mee. Wanneer je je wagen intensief gebruikt, zul je eens in de zoveel jaar een andere wagen moeten aanschaffen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het bij auto’s niet altijd zo dat een nieuwe auto ook altijd beter is. Sterker nog, een van de beste manieren om je geld te verspillen, is door een nieuwe auto te kopen. De wagen is namelijk al fors in waarde gedaald wanneer jij erin wegrijdt van de dealer naar jouw woning. Het is daarom veel beter om een wagen te kopen die reeds gebruikt is. Ben jij op zoek naar goede occasions in Zwolle? Dan laten wij je graag zien waar je je slag kunt slaan!

Een goede auto hoeft geen dure auto te zijn

Als je verstandig met je geld wilt omgaan, is het veel beter om een wagen te kopen die al een aantal kilometers gereden heeft, dan om een gloednieuwe wagen te kopen. Een gebruikte wagen is ten eerste voordeliger en bovendien zijn eventuele kinderziektes al verholpen. Bekijk hier Audi occasions. Deze wagens zijn weliswaar tweedehands maar dat zie je er niet aan af. De wagens worden alleen doorverkocht wanneer zij in sublieme staat zijn. Alle auto’s worden vakkundig nagekeken door een specialist zodat alles vlekkeloos loopt. Er zijn vele modellen beschikbaar, zowel voor de zakelijke rijder alsook voor gezinnen. Wil jij duurzamer gaan rijden? Bekijk dan ook eens de hybride modellen.

Kies voor Duitse kwaliteit

Ben jij op zoek naar een auto waar je echt op kunt vertrouwen? Kijk dan eens of een Mercedes occasion iets voor je is. Mercedes staat bekend om haar vele mogelijkheden en er is dus altijd een model te vinden dat bij jou past. Wil jij een mooie sportieve wagen die nog maar weinig kilometers op de teller heeft staan? Kom een keer naar je dealer om te kijken wat er op dit moment aangeboden wordt. Je kunt ook altijd een opdracht geven aan je dealer zoals AutoChristiaan, zodra deze jouw wagen heeft gevonden, zal hij contact met je opnemen. Kom dan naar de showroom om eens een proefritje te maken. Wil je de wagen kopen, dan kun je hem voor de deur laten afleveren. Wel zo gemakkelijk.

Kopen of leasen?

Wist je dat je een occasion ook kunt leasen? Dat kan een goede manier zijn om niet een groot bedrag te hoeven inleggen om goed te kunnen rijden. Bovendien kom je door te leasen, niet voor grote kostenposten te staan. Je betaalt een vast bedrag per maand en daarvoor rijd je in een heel goede auto. Informeer naar de mogelijkheden bij je dealer en bekijk wat voor jou het voordeligst is. Is leasen niet jouw ding, dan kun je de wagen uiteraard ook gewoon kopen.

author avatar
Advertorial

Reageer op deze video

Vrouw heeft heel veel moeite met fileparkeren in een Citroën Ami

Vrouw heeft veel moeite met fileparkeren in een Citroën Ami

BMW M3 Touring naar topsnelheid van 288 km:h

BMW M3 Touring naar topsnelheid van 288 km/h