in

Benieuwd naar private lease mogelijkheden? Kies voor de Peugeot 208!

Een private lease auto is de perfecte oplossing als je van flexibiliteit houdt. Is de stap naar het kopen van een eigen auto nog te groot? Of houd je van afwisseling, en gebruik je de auto voornamelijk voor werk? Private leasen biedt vele mogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Verder past het private lease model in de circulair-technische kringloop waarbij materialen en artikelen zorgvuldig worden hergebruikt in plaats van weggegooid. Duurzaam voor de planeet én voor je portemonnee. Zo valt het onderhoud vaak onder een groot onderhoudsnetwerk van de leasemaatschappij en zijn de verzekeringskosten aanzienlijk lager.

Duurzaamheid, comfort en design

Of je nu op zoek bent naar een gezinsauto of een luxe zakenwagen, Peugeot beschikt over een breed aanbod aan modellen zodat jouw perfecte match er altijd tussen zit. Met een focus op innovatie streeft Peugeot ernaar om hun impact op het milieu zo veel mogelijk te beperken. Zo wordt er in het Peugeot Design Lab gewerkt aan het implementeren van materiaalkringlopen voor de productie van voertuigen en de mogelijkheden voor duurzame materiaalkeuze. De rijbeleving is gericht op zintuiglijk plezier en wordt ondersteund door innovatieve rijhulpsystemen en technische ontwikkelingen. Zo brengt Peugeot duurzaamheid, comfort en design samen tot het perfecte ontwerp.

Peugeot 208: de ideale stadsauto

Wanneer je van een compact en modern design houdt met de mogelijkheid om voor elektrisch te gaan is de Peugeot 208 de ideale private lease auto voor jou. Het sportieve uiterlijk in samenhang met het gestroomlijnde silhouet maakt de perfecte combinatie tussen sport en luxe. De 5-deurs auto heeft expressieve details zoals de achterzijde die beschikt over LED*-achterlichten met een 3-klauwseffect en een panorama dak wat zorgt voor natuurlijk lichtinval.

Ga voor elektrisch met de Peugeot e-208

Wil je gaan voor 100% elektrisch? Ga mee met de elektrische revolutie en kies voor de private lease Peugeot e-208. Met een gelijke, als niet fijnere, rijervaring. Met de Peugeot e-208 ontdek je de nieuwste sensaties zoals soepel en schokvrij rijden, een geruisloze motor en stevige acceleraties. Met een actieradius van 340 km (WLTP) brengt de fijne wagen je volledig elektrisch van A naar B. Met 0 gram CO2-uitstoot is de Peugeot e-208 zowel vriendelijk voor de aarde als voor je portemonnee. Dankzij het duurzame karakter betaal je geen aanschaf- en wegenbelasting en betaal je aanzienlijk lagere kosten voor de elektriciteit in vergelijking met benzine.

Oplaadpunten in Nederland

Nederland is momenteel koploper op het gebied van oplaadpunten voor elektrische auto’s. Volgens het ACEA bevinden zich zo’n 30% van alle Europese oplaadpunten in Nederland. De gezamenlijke visie om elektrisch rijden te stimuleren werkt en als gevolg rijdt een steeds groter deel van het Nederlandse vervoer op elektriciteit. Samen met de grote actieradius, de vele oplaadpunten en de mogelijkheid om de tractiebatterij tot 80% op te laden binnen 30 minuten, kun je met de Peugeot e-208 altijd de gewenste afstanden afleggen. Toch op zoek naar een grotere actieradius? Kies dan voor een Peugeot e-208 model met verbrandingsmotor.

Bestel online je private lease auto

Een private lease deal met de Peugeot 208 is eenvoudig online af te stellen. In het keuzemenu heb je de keuze uit een voorraadmodel of zelf samenstellen. Hierbij heb je de keuze uit de versies Active, Allure, en GT (pack). In het keuzemenu worden extra opties getoond die je private lease ervaring nog aangenamer maken. Denk bijvoorbeeld aan navigatie en/of stoelverwarming.

Met private leasen kun je rekenen op een vast bedrag per maand zonder onverwachtse kosten. Alles kan eenvoudig online geregeld worden en met de Home Delivery Service wordt de Peugeot 208 gratis thuis geleverd.

author avatar
Advertorial

Reageer op deze video

Zo ziet Circuit Zandvoort er één week voor de Grand Prix uit

Zo ziet Circuit Zandvoort er één week voor de Grand Prix uit

Review van een echte Audi Sport Quattro S1 Evolution 2

Review van een echte Audi Sport Quattro S1 Evolution 2