in

Best Motoring International – Tuned Inline 6 Shootout

Deze video van Best Motoring International is ongeveer zo oud als het internet en zal bij de meeste van jullie wel bekend zijn. We kwamen hem tegen in onze archieven en we moesten hem gewoon een schop omhoog geven, dit blijft namelijk fantastisch om te zien.

Deze clip van BMI bestaat uit twee delen, in het eerste deel testen Manabu Orido en Keiichi Tsuchiya vier getunede zes-in-lijn monsters. Ze beginnen met een Nissan R32 GT-R, vervolgens een R31 GT-R en dan de inmiddels beroemde Amuse Supra en de Mines R34 GT-R. Deze video werd een enorme hit doordat de Mines R34 GT-R eigenlijk ’too fast too handle’ was volgens Keiichi, de auto had zo’n 650 pk wat 14 jaar geleden spectaculair veel vermogen was. Niet voor niets riep Keiichi steeds “hayasugi”, oftewel it’s too fast!

In het tweede deel van de clip wordt er een race gehouden tussen een Mazda RX-7, Nissan S15 Silvia, Nissan R34 Skyline en Toyota Supra. Een legendarische video die zeker de moeite waard is om nog eens te kijken.

Video: Tuned Inline 6 Shootout

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

IndyCar 2015 - Juan Pablo Montoya wint St. Petersburg

IndyCar 2015 – Juan Pablo Montoya wint St. Petersburg

F1 Onboards Becketts van 1991 tot 2014

F1 Onboards Becketts van 1991 tot 2014