in

Bestuurder BMW M2 Competition verstijft tijdens slip

Crashes in YouTube-corner zijn bijna aan de orde van de dag op de Nürburgring Nordschleife. Te hard de bocht induiken, de verkeerde lijn, te vroeg op het gas, het is een bocht waar veel bestuurders de fout in gaan. Als het dan een keer fout gaat, wat onderdeel is van racen, moet je er als bestuurder alles aan doen om een crash te voorkomen. Dat deed deze man niet.

Bij het uitkomen van YouTube-corner ging de bestuurder te hard op het gas en verloor de BMW M2 Competition. Een veel voorkomende fout in deze bocht, maar vreemd genoeg deed hij vervolgens niets om de schade te beperken. Tegensturen, remmen, allemaal niet aan de orde.

De bestuurder was mans genoeg om zijn fout te erkennen en schreef het volgende: “Yeah… it’s ME… i freezed when the car slept… why? I can’t explain. I’m used to this car. I owned a M2 LCI before, and now this M2C. Why did i freeze? No counter steer, no brakes? Can’t explain.” Dapper als je dat op sociale media durft toe te geven!

De schade aan de M2 Competition is niet mals; kapotte voorbumper, carbon splitter en intercooler, beschadigingen aan de achterbumper en twee geplette uitlaatpijpen. Tel daarbij op 330 euro voor de Nürburgring takelwagen, een paar honderd euro voor de vangrails en 1.500 euro om de BMW terug naar Frankrijk te vervoeren.

Video: Bestuurder M2 Competition verstijft tijdens slip

Bestuurder BMW M2 Competition verstijft tijdens slip

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *