in

Bestuurder in A-klasse wordt 3x aangehouden in 3 dagen!

De verkeerspolitie Midden-Nederland komt op de A1 bij Hoevelaken een Mercedes-Benz A-klasse tegen die de overtredingen aan elkaar rijgt. Later zal blijken dat het een nogal hardleerse bestuurder is.

De A-klasse valt op door de hoge snelheid waarmee hij de onopvallende politieauto voorbijkomt rijden. De snelheid loopt op tot zeker 190 kilometer per uur en zelfs als de matrixborden boven de weg 70 aangeven vanwege file, rijdt de Mercedes-bestuurder gewoon verder met 149 km/h. Het rijbewijs van de bestuurder zal dus ingevorderd worden.

Maar voordat de A-klasse aan de kant gezet wordt, wordt de bestuurder ook nog betrapt op bumperkleven, rechts inhalen, seinen met groot licht en het overschrijden van een verdrijvingsvlak. Kortom, een stapeltje boetes, EMG-cursus en invordering van het rijbewijs. Maar daar is de bestuurder niet van onder de indruk.

In de drie dagen na deze aanhouding wordt hij nog twee keer aangehouden, terwijl zijn rijbewijs net ingevorderd is! Misschien is invordering van de A-klasse een betere straf voor deze bestuurder.

Video: Bestuurder in A-klasse wordt 3x aangehouden in 3 dagen!

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Zie een Porsche 911 GT2 RS op pijnlijke wijze crashen

Zie een Porsche 911 GT2 RS op pijnlijke wijze crashen

BMW E92 M3 pakt stoeprandschade

BMW E92 M3 pakt stoeprandschade