in

Bestuurder in Golf GTI mag na 4 mnd rijbewijs alweer inleveren

De verkeerspolitie stond in Zeist bij een McDonalds te spotten toen een zwarte Volkswagen Golf GTI de aandacht trok. De Golf GTI trekt hard op bij het wegrijden van de McDrive en dus besluit de verkeerspolitie om de bestuurder in de gaten te houden.

Dat blijkt een goede beslissing want de Volkswagen-bestuurder heeft een zware rechtervoet en heeft de neiging om te bumperkleven bij zijn voorgangers, rechts in te halen en de busbaan te gebruiken als uitvoegstrook. Al met al telt dit flink en na een overschrijding van 68 kilometer per uur besluit de politie de snelle Golf aan de kant te zetten.

Dan blijkt dat het om een beginnende bestuurder gaat die pas 4 maanden zijn rijbewijs heeft. Die kan de jongen na dit rijgedrag natuurlijk inleveren en als alle overtredingen in rekening worden gebracht, moet hij ruim 3.300 euro aftikken. De officier van justitie zal moeten bepalen hoe lang de bestuurder zijn rijbewijs kwijt is.

Video: Bestuurder in Golf GTI mag na 4 mnd rijbewijs inleveren

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Acteur Michael B. Jordan crasht met Ferrari 812 Superfast

Nieuwe video toont Michael B. Jordan crash met Ferrari 812 Superfast

Dit waren de Nürburgring Saves en Fails van Misha in 2023

Dit waren de Nürburgring Saves en Fails van Misha in 2023