in

Bestuurder krijgt bezoekje van Karma

Als bestuurder van een auto loop je altijd het risico om bij een ongeluk betrokken te raken, je kunt het echter voor een groot deel voorkomen door je niet als een volslagen idioot te gedragen in het verkeer. Daar weet onderstaande bestuurder inmiddels alles van af, karma kan een bitch zijn.

In deze Dashcam video zien we hoe een bestuurder in winterse omstandigheden rijdt. Zo’n 50 meter verderop steekt een voetganger over, niets aan de hand, eventueel even het gas los laten en iedereen kan veilig zijn weg vervolgen. Daar denkt deze idioot anders over, hij begint wild te claxonneren en geeft zelfs gas bij om vervolgens richting de voetganger te sturen.

Wat hij kennelijk vergeet is dat plotselinge manoeuvres op een gladde weg niet de meest slimme zet is, zodra hij de voetganger is gepasseerd krijgt hij een bezoekje van karma!

Video: Bestuurder krijgt bezoekje van Karma

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

DRIVE - Chris Harris test SL63 AMG vs M6

DRIVE – Chris Harris test SL63 AMG vs M6

Audi A1 quattro vs Original Audi Quattro

Audi A1 quattro vs Original Audi Quattro