in

Bestuurder schiet door voorruit op Nissan 370Z

Verkeersruzies heb je overal, ook in Nederland zoals we de afgelopen weken al meerdere malen hebben laten zien. Maar als ik deze beelden zie, ben ik toch blij dat het wapenbeleid in Nederland een stuk beter is geregeld dan in Amerika!

In deze Dashcam-video zien we hoe een bestuurder van een Pickup Truck, schiet op een andere bestuurder in een Nissan 370Z. Waarom? Omdat de Nissan-bestuurder schijnbaar met een pistool zwaaide en Marco Mazzetta vond dat hij en zijn passagier gevaar liepen. Niet lang nadat het incident plaatsvond, plaatste Mazzetta zijn beelden op YouTube.

De dashcam-video laat zien dat de Nissan-bestuurder nogal haast had en zat te bumperkleven. Daarop trapte Mazzetta op de rem, waardoor de 370Z naar verluidt de Pickup Truck van achteren raakte, alvorens er voorbij te gaan. Eenmaal er voorbij zou de Nissan-bestuurder met een pistool hebben gezwaaid, al is dat lastig te zien op de beelden.

Wat opvalt is hoe snel Mazzetta naar zijn pistool grijpt, die lag gewoon klaar op zijn schoot. Wat een mafkezen daar!

Via: Carbuzz 

Video: Bestuurder schiet door voorruit op Nissan 370Z

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Clarkson's favoriete Rally Battle - 1983 Audi Quattro VS. Lancia 037

Clarkson’s favoriete Rally Battle: Audi Quattro VS Lancia 037

2021 Audi RS4-S Avant van ABT

2021 Audi RS4-S Avant van ABT krijgt 530 pk