in

Bestuurder van Golf R moet rijbewijs inleveren

Deze Volkswagen Golf R wordt gespot op de A12 richting Utrecht. Hoewel er op dit stuk na 19.00 uur een snelheidslimiet geldt van 130 kilometer per uur, trekt de bestuurder de aandacht omdat hij met 170 km/h voorbij gaat aan de ongemarkeerde politieauto.

Niet één maar twee ongemarkeerde auto’s van de verkeerspolitie Midden-Nederland starten een meting. In eerste instantie lijkt het erop dat de Volkswagen-bestuurder zijn rijbewijs nog mag houden, maar als hij later 180 km/h rijdt op een stuk waar 90 kilometer per uur wordt aangegeven op de matrixborden, moet hij het ‘roze papiertje’ toch inleveren.

Later blijkt de bestuurder niet de eigenaar te zijn van de Golf R en de snelle hatchback slechts even mocht uitproberen.

Video: Bestuurder van Golf R moet rijbewijs inleveren

Bestuurder van Golf R moet rijbewijs inleveren

4 Reacties

Laat een reactie achter
  1. moeten ze altijd doen en niet meer teruggeven het rijbewijs die gasten hebben altijd een smoes inleveren en de auto in beslag nemen en geen van beide meer teruggeven

    • Nou ja, dat bepaalt de officier van justitie wel voor jou. Ben het er wel deels mee eens maar die galbakken die 100 km/h blijven rijden en die bak er gewoon. voorgooien als jij netjes 130 km/h rijdt . . . die moeten ze het rijbewijs afpakken en nooit meer teruggeven. En daar zijn er veel meer van dan van die hard rijdertjes.

      • Ik heb wel gemerkt dat sinds we 100kmh moeten ivm ZOGENAAMDE stikstof is de gekheid in de mensen toegenomen. We kunnen het gaspedaal, spiegels, richtingaanwijzer etc niet meer vinden. Kwakken de auto er gewoon voor en soms krijg je ook nog een vinger. Rijbewijzen worden te makkelijk af gegeven. Misschien een idee om bij het rijbewijsverlenging een rijvaardigheid test toe te voegen.

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *