in

Bestuurder zet het op een lopen na aanrijding

Bij het wisselen van rijbaan blijft het altijd goed opletten, niet alleen op wat er voor je gebeurt maar ook achter je. In deze video zien we de bestuurder van een grijze pick-up truck net iets te laat remmen voor een witte Nissan. De man besluit naar links uit te wijken maar heeft de achterop komende GMC Yukon niet in de gaten. De GMC wordt in de betonnen muur gedrukt en vervolgens wordt de witte Nissan in de zijkant geraakt.

Normaal gesproken ga je dan aan de kant van de weg staan, wissel je de gegevens uit en laat je de verzekering de rest doen. In dit geval besluit de bestuurder van de pick-up truck op de weg te keren en er vandoor te gaan, gevolgd door de Nissan en dashcammer. Daar stopt de eerst video. In de tweede video zien we dat de bestuurder zijn pick-up truck heeft stilgezet en te voet het park in vlucht.

Het is te hopen dat via het kenteken de bestuurder achterhaald kan worden, mits de auto niet gestolen was.

Video: Bestuurder zet het op een lopen na aanrijding

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Luister-naar-de-Ford-Shelby-GT-500

Luister eens naar deze Ford Mustang Shelby GT500

Chris-Harris-test-nieuwe-Ariel-Atom-4

Chris Harris test de nieuwe Ariel Atom 4