in

BMW en Skoda-bestuurder ruziën op de A28 om plekje

Op de A28 richting Strand Nulde wil de bestuurder van een BMW het afremmende verkeer te snel af zijn. Hij passeert het overige verkeer via de rechterbaan en wil vervolgens vooraan invoegen, tot irritatie van de Skoda-bestuurder.

De bestuurder in de Skoda dicht het gat en zorgt ervoor dat de BMW er niet tussen kan, maar toch probeer de bestuurder in de Bimmer een plekje te claimen. Daarbij schuwt hij niet om zijn medeweggebruikers in gevaar te brengen.

De Skoda-bestuurder blijft overigens ook niet vrij van onbesproken gedrag, hij ‘ontvlucht’ de situatie door iedereen via de vluchtstrook in te halen! Dit hele gebeuren is vastgelegd door een dashcam en hieronder te bekijken.

Video: BMW en Skoda-bestuurder ruziën op de A28 om plekje

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

5 Reacties

Laat een reactie achter
  1. En dit is wat ik vaker op deze weg mee maak het word tijd dat er meer politie in on opvallende wagens op de A28 gaan rijden.
    Er word niet aan de snelheid gehouden duwen enz is gewoon normaal.

  2. En niemand die ziet dat de rechter baan helemaal vrij is …. en toch allemaal maar NL rijden. Daarbij staat NL voor Nur Links , waar wij Nederlanders bij onze Oosterburen ook wel om bekend staan.

    Gedrag van beide is niet goed, maar we hebben in Nederland een rechtsrijgebod … waarom houdt niemand zich daar dan aan ?

Reageer op deze video

Chevrolet Corvette Z06

De nieuwe Corvette Z06 krijgt 670 pk

Leuvenaar rijdt op brug die open gaat

Leuvenaar rijdt op brug die open gaat