in

BMW M3 CS vs Audi RS4

Een nogal ongewone vergelijking ditmaal van CarWow, een BMW M3 CS tegen een Audi RS4. Wat heeft een sportsedan gemeen met een ultrasnelle stationwagen, helemaal niets toch? Het enige dat overeenkomt is het vermogen, de BMW heeft 460 pk en de Audi 450 pk.

Zoals gebruikelijk vergelijkt CarWow beide Duitsers met elkaar in een 1/4 mijl dragrace met stilstaande start, een dragrace met rollende start en een remtest. Ter afsluiting vindt er nog een korte rijtest plaats met als onvermijdelijk conclusie; de BMW M3 CS is leuker en sneller, de Audi RS4 handiger in dagelijks gebruik en nog altijd bijzonder snel.

Kortom, voor de nieuwswaarde hoef je deze video niet te bekijken, dat kun je zelf ook allemaal wel bedenken. Maar als je gewoon twee snelle Duitse auto’s tegen elkaar wil zien racen dan moet je even naar beneden scrollen.

Video: BMW M3 CS vs Audi RS4

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

renntech-mercedes-amg-gt-r-nurburgring

Renntech’s 760 pk AMG GT R is de snelste Mercedes op de ‘Ring

Ferrari 250 GTO Greg Whitten

Deze Ferrari 250 GTO staat te koop