in

BMW M3 GTS Jaagt op BMW M5 RingTaxi

De BMW M3 GTS is ultieme versie van de E92-generatie. De opvolger van de E46 M3 CSL heeft een rolkooi, racestoelen, verstelbare achtervleugel, stijvere ophanging, betere remmen en natuurlijk die heerlijk 4.4-liter V8 met 455 pk en 440 Nm Koppel. Dankzij flinke gewichtsbesparing weegt de M3 GTS nog maar 1.490 kilogram, goed genoeg voor een sprint naar 100 kilometer per uur in 4.4 seconden. Dit knaloranje monster doet niets liever dan asfalt vreten op het circuit en dat zien we hem dan ook doen in onderstaande video.

Op de Nordschleife startte deze M3 GTS vlak achter een M5 RingTaxi, de bestuurder bedacht zich geen moment en trapte het gaspedaal vol in op jacht naar de befaamde M5. De BMW RingTaxi herbergt een 4.4-liter twin turbo V8 onder de kap met 560 pk, het is dus niet meer dan logisch dat deze op de rechte stukken sneller is. Maar in de bochten bijt de lichtere, circuitgerichte M3 GTS zich vast in de achterbumper.

Zorg dat je speakers aan staan zodat je optimaal kunt genieten van deze heerlijke M3 GTS. De RingTaxi komt bij 3 minuten in beeld.

Video: BMW M3 GTS Jaagt op BMW M5 RingTaxi

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Infiniti Q50 Eau Rouge Prototype Review

Infiniti Q50 Eau Rouge Prototype Review

Saleen S7 Twin Turbo Competition is Amerikaanse Waanzin

Saleen S7 Twin Turbo Competition is Amerikaanse Waanzin