in

BMW M3 houdt straatrace tegen superbikes

In deze video rijden we mee met een standaard BMW E92 M3 die gezelschap krijgt van een Yamaha YZF R1, Suzuki GSX-R en een Hayabusa. De heren jutten elkaar een beetje op en besluiten een straatrace te houden dwars door Warschau in Polen. Daarbij worden niet alleen duizelingwekkende snelheden behaald op de snelweg maar ook de meest gevaarlijke capriolen uitgehaald. Na de race op snelweg bereikt de M3 het centrum gedeelte van Warschau, maar dat wil niet zeggen dat hij het rustig aan gaat doen.

De video is spectaculair en je zult er waarschijnlijk met open mond naar kijken, maar het is natuurlijk volstrekt idioot. We hebben al eerder dit soort straatraces gezien, een R8 V10 tegen twee motoren en een C63 AMG die de politie probeert af te schudden, maar dit is toch van een andere categorie. Het verbaast ons dan ook niet dat de BMW M3 niet veel later op een paal total loss is gereden.

Video: BMW M3 straatrace tegen superbikes

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

IndyCar 2014 - Texas Firestone Highlights

IndyCar 2014 – Texas Firestone Highlights

Petrolicious - 1973 Porsche 911 Carrera RS 2.7

Petrolicious – 1973 Porsche 911 Carrera RS 2.7