in

BMW M3 Touring met 700 pk en Guerrilla Exhaust

Tijdens het Spring Event werd deze 700 pk sterke BMW M3 Touring gefilmd in dragraces tegen een Manhart 911 Turbo S, BMW M5 CS, BMW M4 en Audi RS6.

De M3 Touring, met stickers van schoonmaakservice Lapaire Autospa, beschikt over dezelfde 3.0-liter twin turbo zes-in-lijn als in M3 Sedan en M4 Coupé ligt. Standaard goed voor 510 pk, maar na toevoeging van een Guerrilla-uitlaatsysteem en een ECU tune levert de zescilinder nu 700 pk! De nieuwe pijpen onder de M3 Touring zorgen er ook voor dat hij flink luider is.

Naast bovengenoemde aanpassingen is dit exemplaar ook voorzien van het M Performance pakket, wat veel carbon fiber onderdelen toevoegd. We sommen ze even op voor je: carbon side skirts, carbon canards op de voorbumper, carbon spiegelkappen, carbon ventilatierooster, carbon diffuser, carbon dakspoiler en carbon splitter.

Met de M Performance-schroefsetophanging is de Touring ook nog eens 20 mm verlaagt en dat geeft de stationwagen een mooie stance. Van de grill zijn we nog steeds geen fan, maar eerlijk gezegd is dit wel de dikste M van dit moment.

Video: BMW M3 Touring met 700 pk en Guerrilla Exhaust

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Roze Lamborghini Diablo VT

Roze Lamborghini Diablo VT is zeldzaam

Deze Abarth 695 Biposto is een brute Time Attack-machine