in

BMW M4 Coupe Promovideo

De opvolger van de legendarische M3 Coupe is natuurlijk de BMW M4 Coupe. Op Pebble Beach heeft BMW het doek getrokken van de M4 Coupe Concept zoals hij officieel heeft, want de echte BMW M4 Coupe wordt pas officieel gepresenteerd in september op de IAA in Frankfurt.

Het zal ons echter niets verbazen als deze M4 Coupe Concept exact gelijk is aan de officiële M4 Coupe, maar goed BMW wil nog niets prijsgeven en al helemaal niet bevestigen dat dit het uiteindelijke productiemodel is. De M4 Coupe Concept is te zien in een speciale kleur genaamd “Aurum Dust”, exclusief ontwikkeld voor dit model, en oogt lekker agressief zoals een echte M-Sport hoort te zijn.

De BMW M4 Coupe heeft verschillende panelen gemaakt van CFRP (carbon fiber reinforced plastics), waaronder de splitter, het dak en de diffuser. BMW houdt de technische specs nog even geheim tot de Frankfurt Motor Show volgende maand. Wat wel zeker is, is dat de M4 Coupe en de M3 Sedan geen V8-motor meer hebben maar een nieuwe twin turbo zes-in-lijn die naar verwachting minstens hetzelfde vermogen levert als de vorige generatie.

Video: BMW M4 Coupe Promovideo

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Ford GT40 vs Ford GT vs Ford GT70 Drag Race

Ford GT40 vs Ford GT vs Ford GT70 Drag Race

Jay Leno's Garage - 1963 Porsche 356 Carrera 2

Jay Leno’s Garage – 1963 Porsche 356 Carrera 2