in

BMW M4 krijgt een nieuwe linkerzijde

Deze BMW F82 M4 was in de Verenigde Staten betrokken bij een ongeluk waarbij de hele linkerzijde beschadigd raakte. In de USA krijgen dit soort auto’s een ‘salvage titel’, wat inhoudt dat de verzekeringsmaatschappij heeft geoordeeld dat de kosten voor het repareren van het voertuig hoger zijn dan wat de auto waard is.

Vaak worden dit soort auto’s naar Europa geexporteerd waar ze in het Oostblok gerepareerd worden en weer doorverkocht worden. Arthur Tussik, uit Litouwen, verdient hier zijn brood mee en is inmiddels een bekende schadehersteller op YouTube. Zo zijn er meer, zoals Tavarish, Mat Armstrong en LNC, allemaal Youtubesr die schadeauto’s herstellen, al dan niet voor eigen gebruik.

In deze video zien we hoe Arthur de linkerzijde van de BMW M4 vervangt en de schade aan het chassis herstelt. Als de Litouwer klaar is valt er niets meer van de schade te zien, alleen de verschillende kleuren panelen verraden zijn geschiedenis, maar dat is na een spuitbeurt ook verleden tijd.

Video: BMW M4 krijgt een nieuwe linkerzijde

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
1.300 pk VW Golf 2 Rallye

VW Golf 2 Rallye sprint in 15.5 sec naar 315 km/h

Lando-Norris-McLaren-765LT-Spider

Lando Norris’ nieuwste auto is een McLaren 765LT Spider