in

BMW M5 Competition spint met 225 km/h op de snelweg

De BMW M5 Competition is begrensd op 305 kilometer per uur en zoals we in deze video zagen is de Bimmer prima in staat om die snelheid te halen op de Autobahn. Als je verstandig bent doe je dat alleen op een lege snelweg, en ga je niet zoals deze mafkees met dik 200+ door het verkeer zigzaggen.

De dashcam gemonteerd achter de voorruit van deze M5 Competition filmt de capriolen van de bestuurder. De eenheden staan in mijl per uur en we zien dat de BMW-bestuurder bij 140 mph, omgerekend 225 km/h, de controle verliest over de snelle sedan.

Volgens de uploader en eigenaar van de M5 Competition zat hij niet zelf achter het stuur, maar had hij de BMW uitgeleend. “I let someone drive the car while it was in 4WD sport with traction off. Which still means most power goes to the rear wheels so they managed to do a spin out it, looks like lift off oversteer or yanking the wheel too hard.

Video: BMW M5 Competition spint met 225 km/h op de snelweg

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
1958 Macminn Le Mans Coupe - Jay Leno's Garage

1958 Macminn Le Mans Coupe – Jay Leno’s Garage

Deze loods staat vol met R34 GT-R Skylines

De loods van TopRank staat vol met Nissan Skyline’s